Меню сайту
Яндекс.Метрика
Наше опитування
Чи допомогли Вам у виборі електронні книги поселення?
Всего ответов: 98
Головна » 2007 » Листопад » 17 » „СУЗІР’Я” І „МАРГІТ” лідирують на вітчизняному ринку
„СУЗІР’Я” І „МАРГІТ” лідирують на вітчизняному ринку
15:58
 Завершився національний етап Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) – „100 кращих товарів України”. Понад тисячу підприємств з усіх регіонів держави виборювали звання кращих. Але конкурсна комісія, до складу якої увійшли представники уряду, Верховної Ради та багатьох громадських організацій, згідно умов конкурсу визначила з них 100 фіналістів, лауреатів та переможців змагання. Серед лідерів України і закарпатські підприємства – ТОВ „Сузір’я” (санаторій „Квітка полонини”) та фірма з розливу мінводи „Маргіт”, керівником яких є Павло Ганинець.

За надання якісних санаторно-курортних послуг „Сузір’я” здобуло диплом лауреата Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) „100 кращих товарів України”. А товариство „Маргіт” стало переможцем цього конкурсу. Урочисте нагородження фіналістів та лауреатів відбулося в Києві – у виставковому центрі „Акко Інтернешнл”, де також було проведено виставку української продукції, в якій взяло участь і ТОВ „Сузір’я”. Церемонія нагородження переможців пройшла в Національному палаці мистецтв „Україна”.

 

„Ваша наполеглива праця зміцнює економічну могутність держави, підвищує її імідж у світі”, – звернувся до вітчизняних лідерів-товаровиробників Президент України Віктор Ющенко. Голова Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики О.С. Шнипко теж вшанував переможців: „Не злякавшись труднощів, ви забезпечили той надзвичайний рівень креативності, за яким можемо очікувати великого прориву всієї нашої країни. Ви стали взірцем вітчизняної еліти, а ваша продукція – кращим свідченням майстерності та енергії українського народу”. Третій рік поспіль конкурс проводиться Держспоживстандартом України за сприяння центральних органів виконавчої влади та місцевих державних адміністрацій. Організовується з метою об’єднання зусиль, спрямованих на поліпшення якості та конкурентоспроможності вітчизняної продукції, сприяння впровадженню на підприємствах України сучасних методів управління якістю та задоволенню потреб і очікувань споживачів. До речі, і санаторій „Квітка полонини”, і ТОВ „Маргіт” вперше стали переможцями конкурсу „100 кращих товарів України” ще в 2004 році. З того часу вони продовжують лідирувати на вітчизняному (і не тільки) ринку продукції. Ще б пак, адже санаторій „Квітка полонини”, як висловився міністр освіти України Станіслав Ніколаєнко, який минулоріч відпочивав в оздоровниці, „невдовзі затьмарить і Карлові Вари й інші європейські курорти”. Ігор Приставський відпочивав в цій закарпатській оздоровниці, будучи заступником міністра культури і туризму України. Він переконаний, що „санаторій „Квітка полонини” своєю повсякденною діяльністю сприяє розвитку туристичної галузі і курортної справи в Україні”.

„Санаторій „Квітка полонини” є лідером серед санаторно-курортних закладів України на шляху до євроінтеграції та європейських стандартів якості послуг, досвід цього санаторію заслуговує на вивчення і поширення у всіх регіонах нашої держави!», – запевняє Ігор Романович. Аналогічних відгуків відомих людей про „Квітку полонини” – безліч. У санаторію роблять все для того, аби перебування не розчарувало навіть найвибагливіших пацієнтів та відпочиваючих. Тож вподобали санаторій і люди з середнім достатком – через помірні ціни, і сильні світу цього – завдяки європейському сервісу, відмінному наданню послуг, досконалій лікувально-діагностичній базі. Щодо товариства „Маргіт”, яке розливає всесвітньо відому мінеральну воду „Лужанська-7”, то за останні роки підприємство здобуло і міжнародне визнання, нагороджене багатьма дипломами і призами. Зокрема, нещодавно на Х Міжнародному форумі виробників продуктів харчування, напоїв, інгредієнтів та обладнання для супермаркетів „Весь світ харчування Україна 2007”, в рамках дегустаційного конкурсу „WORLD FOOD UKRAINE 2007” ТОВ „Маргіт” за „Лужанську-7” здобуло перше місце у номінації „Води мінеральні природні лікувально-столові”. А за результатом дегустаційного конкурсу, проведеного Центром незалежних споживацьких експертиз „ТЕСТ” в рамках виставки „Індустрія пива та безалкогольних напоїв – 2007” закарпатську фірму з розливу мінеральної води було нагороджено золотою медаллю за воду „Лужанська”.

Віталій ПУМПИНЕЦЬ

„Новини Закарпаття” (газета обласної ради і обласної державної адміністрації)№№ 132-133 (3250-3251) від 17 листопада 2007 року

Переглядів: 1282 | Додав: kvitka-dkz | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вітаю Вас Гість

Календар новин
«  Листопад 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Пошук
Інші сайти системи ДКЗ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0

ДКЗ © 2024