Меню сайту
Яндекс.Метрика
Наше опитування
Чи допомогли Вам у виборі електронні книги поселення?
Всего ответов: 98
Головна » 2013 » Лютий » 8 » Валентинки Від серця до серця
Валентинки Від серця до серця
14:46

Валентинка - символ дня Всіх Закоханих, часто - листівка з текстом, рідше - інша річ несуча ту ж функцію - висловити почуття матеріальну форму. Перші валентинки з'явилися вже в XV столітті, але коли саме - питання, про яке можна посперечатися.

Існує дві версії виникнення валентинки. Згідно з однією, першу письмову валентинку, сам того не підозрюючи, створив Герцог Орлеанський (1415 рік), що сидів у той час у в'язниці, і боровся з нудьгою шляхом написання любовних послань власній дружині. Оскільки послання були любовними, то на звання «валентинки» цілком собі претендують. За іншою версією, найстаріша валентинка була написана в 1477 році. То було лист, в якому дівчина просить юнака довести, що він дійсно любить і жениться на ній.

Найбільшої популярності валентинки досягли у вісімнадцятому столітті, коли в Англії вже почали поширюватися вітальні листівки. В той час паперовими валентинками обмінювалися замість подарунків, тому як коштували вони чимало - підписували їх виключно кольоровим чорнилом.

В Америці, яка відзначає День святого Валентина з 1777 року, у часи Громадянської війни валентинки супроводжувалися патріотичними або політичними віршами. Пізніше вони виготовлялися з мережива, яке декорували бусинками, морськими черепашками, шишками і навіть ягодами.

Згідно з датським звичаїв, до Дня Святого Валентина прийнято надсилати друзям і близьким засушені проліски. Своєї коханої юнак може відправити «лист» з романтичними віршами, але без підпису. Наприкінці послання лише точки... а їх кількість дорівнює кількості букв у його імені. Дівчині ж треба відгадати ім'я відправника.

Як зробити валентинку

Зараз валентинки можна закачувати в плеєр, ставити собі на аватару Вконтакте і приймати в повідомленях СМС, але найкраща валентинка - зроблена своїми руками.
Зробити своїми руками валентинку досить просто - для цього потрібно кольоровий папір або кольоровий картон, ножиці і ручка. З картону вирізається серце, а на зворотному боці пишеться послання. Головне тут - не підписувати шедевр і не віддавати особисто в руки, так, безумовно, цікавіше. Можна для більшої інтриги відправити «на завдання»

Валентинку можна надіслати з посильним, вклавши в букет квітів чи  кинути в поштову скриньку, відправити по e-mail....

Якщо є бажання, для своєї валентинки на комп'ютері можна намалювати красивий фон або завантажити прикольну картинку сердечок яких є багато і безкоштовно в інтернеті.

Я також спробувала створити тут свою колекцію красивих і романтичних картинок-валентинок, які можна безкоштовно використовувати для створення гарного настрою своїм коханим.

В доповнення до цього, нижче можна знайти й інші інструменти для створення валентинок своїми руками з участю свого серця.

   
Переглядів: 1145 | Додав: tyssa-tur | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вітаю Вас Гість

Календар новин
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Пошук
Інші сайти системи ДКЗ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0

ДКЗ © 2024