Меню сайту
Яндекс.Метрика
Наше опитування
Чи допомогли Вам у виборі електронні книги поселення?
Всего ответов: 98
Головна » 2009 » Грудень » 12 » Квітка полонини готується зустрічати Новий рік. А Ви з нами?
Квітка полонини готується зустрічати Новий рік. А Ви з нами?
01:26

Зустріч Нового 2010 року – феєрично, із закарпатською гостинністю, традиціями та колоритом

   Поміж казково прекрасних засніжених величних гір незвичною, незабутньою та дивовижною має бути і зустріч Нового року. Ми щиро запрошуємо Вас відсвяткувати наступаючий рік у гостинному закарпатському краї, поринути у чарівний світ мальовничих зимових краєвидів, тисячолітніх традицій та місцевого незрівняного колориту. 
   На період зимових свят у санаторії «Квітка полонини» на вас очікує різноманітна розважальна програма. Зокрема, виступи Закарпатського народного хору, ансамблю «Гармонія» (Закарпатська обласна філармонія), народного самодіяльного духового оркестру «Гелікон», вокально-інструментального ансамблю «Корифеї», гурту «Made in Ukraine», виступи музично-драматичного театру, циркового колективу, різноманітні тематичні танцювальні вечори та ін.
   Не нудьгуватимуть в оздоровниці і діти. Для них - спортивні ігри, конкурсні програми, розважальні шоу, пізнавальні заходи, караоке, дискотеки тощо.
   Вам обов’язково запам’ятається День закарпатської кухні, під час якого ви матимете нагоду оцінити вишукані, оригінальні кулінарні шедеври місцевих кухарів. При вході в їдальню вас зустрінуть з короваєм і уклінно запросять до столу гостинні закарпатські красуні. І все це – під запальні мелодії троїстих музик.   

   Підготовка до зустрічі Нового року. Салон краси працюватиме до 23.00.год.

  Зустріч Нового 2010 року в санаторії – святково та феєрично. Бенкет, «жива музика». Проводи старого та зустріч нового року відбудуться з усілякими жартівливими вікторинами-аукціонами, конкурсами, лотереями та іншими розвагами. Вестиме новорічну програму заслужений артист України, артист Закарпатського державного російського драмтеатру м.Мукачево Василь Фурдь. Почути новорічне привітання президента, підняти келих шампанського під святковий феєрверк зможете на морозному гірському повітрі – біля центральної красуні-ялинки санаторію. А відтак дива в новорічну ніч триватимуть. На санях, запряжених кіньми, Вас приїдуть вітати із далекої Лапландії Дід Мороз із Снігуронькою. Надалі весела гулянка до ранку продовжиться саме з цими казковими і водночас реальними персонажами. Чемних гостей вони пообіцяли покатати на своїх чарівних санях. Кажуть, що такий подарунок від Діда Мороза – найщедріший, бо після поїздки навіть найзаповітніші бажання обов’язково здійснюються.
   1 січня зранку – вмивання. Цукерками, а ще краще – монетами, а відтак у вас увесь рік «водитимуться» гроші, яких вистачатиме на солодке життя. Надалі дорослі «рятуватимуться» мінеральною водою або шампанським. Святкуватимуть діти. Дід Мороз та Снігурка потурбуються про розваги, конкурси та подарунки для малечі. Того ж дня дітей в санаторії розважатиме ляльковий театр.
   Різдво. Традиційно – 12 вишуканих страв, вертеп, колядування з троїстими музиками. Виступ Русинського національного театру «Вечір колядок». Поїздка на різдвяну виставу до Храму Господнього.
    Не забувайте, що протягом вашого перебування в «Квітці полонини» на вас очікує й повноцінний курортний відпочинок. До послуг шанувальників активного відпочинку – гірськолижний витяг, льодовий каток, прокат гірськолижного спорядження, їзда верхи на конях, пішохідні прогулянки у гори. Для любителів водних процедур – найкращий в області сучасний басейн для дорослих та дітей, джакузі.
   Також матимете нагоду здійснити екскурсійні поїздки Закарпаттям. Крім того, під час зимових свят на Закарпатті відбувається чимало фестивалів та атракцій, в яких ви матимете змогу взяти участь. До прикладу, 19-20 грудня в м.Ужгород відбудеться фестиваль молодого вина «Закарпатське божоле». 18 грудня в Ужгороді кілька заходів: «парад Миколаїв», свято «миколайчиків», книжковий конкурс-фест «Книга на Миколая», а також цього дня в обласному центрі - церемонія відкриття головної офіційної ялинки Закарпаття. 14-16 січня в Мукачеві під час відомого фестивалю «Червоне вино» - дегустація «напою богів». У першій декаді січня у Сваляві під різдвяною ялинкою проходитиме конкурс-змагання гуртів сільських колядників. А наприкінці січня в селі Геча Берегівського району пройде оригінальний фестиваль – різників свиней.
   Та головне, попри свята, Ви зможете пройти всі лікувально-оздоровчі процедури. Медичні кабінети працюватимуть щодня (крім неділі, першого дня Нового року та першого дня Різдва).

Тож, хочете міцного здоровя, наснаги для вашої родини?
Зустрічайте новий 2010 рік -  у "Квітці полонини"!!!
           

!!! Примітка

На Закарпатті ніколи не було зафіксовано нищівних епідемій. І це-таки правда, що величні гори для нашої області є надійним оберегом від будь-яких зовнішніх потрясінь.

В оточеному Карпатськими схилами Свалявському районі, і в санаторію "Квітка полонини" зокрема, наразі не зафіксовано жодного випадку небезпечного вірусного захворювання.

 В "Квітці полонини" Ви будете під щоденним наглядом колективу спеціалістів-медиків.

В оздоровниці здійснено всі заходи для попередження недуга, наш заклад сповна забезпечений медикаментами, засобами профілактики та санітарної безпеки і гігієни.

Лікувально-оздоровчі процедури допоможуть Вам зміцнити імунітет і підвищити загальну опірність організму.

Навколишня краса, закарпатський колорит позбавлять Вас страху, спричиненого панічними настроями, налаштують на повноцінний відпочинок, позитивні емоції, а відтак - хороше самопочуття. А індивідуальне перебування в затишних та комфортних номерах убереже Вас від зайвих контактів.

Переглядів: 1898 | Додав: kvitka-dkz | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вітаю Вас Гість

Календар новин
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Інші сайти системи ДКЗ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0

ДКЗ © 2024